Cu totii stim ca lucrul manual are radacini puternic ancorate in istoria tarii, iar in zona noastra, a Bucovinei, coaserea manula este dusa la nivel de arta prin camasile, catrintele populare sau cojoacele cusute cu fir de mestesugari priceputi. Fie ca vorbin de ac, andrele sau iglita, femeile din zona transforma orice produs in ceva special, cu o pricepere desavarsita.

Totusi, probabil va intrebati ce legatura are coaserea manuala cu meniurile din resturante. Raspunsul este cat se poate de simplu: lucrand manual cu pielea naturala ne amintim adeseori de origini si de traditie,  de aici si pana la a integra un element traditional in activitatea noastra nu a fost decat un pas.

Astfel, copertile noastre cusute manual sunt o imbinare perfecta a tehnicilor vechi cu cele moderne, o reinterpretare a lucrului manual invatat la bunici pe prispa sau la orele speciale de”lucru manual” din clasele primare.

modele meniu restaurant modele meniu restaurant modele meniu restaurant modele meniu restaurant

coasere manuala detaliu

coasere manuala detaliu

coasere manuala detaliu

Fiecare coperta este cusuta manual in atelierele noastre, cu atentie si rabdare folosind ata si ace speciale.

Ca toate celelalte coperti de meniuri pe care le realizam si cele cusute manual sunt manufacturate la comanda, astfel incat clientii nostri pot alege de la nuanta folosita la piele, sistemul de prindere si dimensiunea meniului pana la culoarea atei si modelul de coasere. Astfel, aceste coperti de meniu se vor integra perfect in resturantele cu accente rustice sau traditionale ale colaboratorilor nostri.

meniu rustic

meniu rustic

meniu rustic

Pentru a vizualiza mai multe modele de meniuri cusute manual manufacturate in atelierele noastre nu ezitati sa vizitati sectiunea “Meniuri rustice” din categoria “Coperti meniuri” si sectiunea “Portofoliu“.