Un oaspete petrece, in medie, nu mai mult de patru minute rasfoind un meniu, deci este foarte important ca atat meniul cat și copertile acestuia sa faca o impresie buna inca de la primul contact. Cu cat meniul este mai atractiv cu atat cresc sansele ca clientul sa revina in restaurant pentru a incerca si alte preparate.

Poate veti spune ca nu conteaza atat de mult cum arata copertile de meniu atata timp cat mancarea este gustoasa, insa imaginati-va ca intrati intr-un restaurant iar chelnerul va aduce la masa un meniu rupt sau plin de grasime; ce impresie aveti? Care sunt sansele sa comandati de mancare sau sa va ganditi “daca asa arata meniul, oare cum arata bucataria?!”.

Daca un patron de restaurant considera ca singurul rol al copertilor de meniu este acela de a tine listele de preturi pentru mancare si bauturi laolalta, atunci ii subapreciaza cu siguranta valoarea. Coperta unui meniu poate fi unul dintre cele mai importante instrumente de marketing si vanzare dintr-un restaurant. Tot ceea ce este reprezentativ pentru locatie se regaseste in meniu si in paginile acestuia: conceptul, atmosfera, strategia, etica, calitatea, etc.

Pentru ca fiecare locatie are un concept propriu, o tema bine definita, si copertile meniului ar trebui sa fie parte integranta. Astazi, in ceea ce priveste realizarea copertilor de meniu, posibilitatile sunt aproape nelimitate. Acestea pot fi realizate la comanda, 100% personalizate, astfel incat sa se incadreze perfect in locatia pentru care sunt realizate: pentru un restaurant traditional puteti opta pentru copertile din piele naturala sau ecologica din gama rustica, ce prezinta o coasere manuala distinctiva.  Designul unui restaurant clasic elegant poate fi completat de coperti de meniu clasice sau moderne, realizate din piele naturala, piele ecologica sau combinatii de materiale astfel incat sa fie in concordanta deplina cu designul si conceptul restaurantului.  Optand pentru realizarea copertilor de meniu la comanda puteti alege de la dimensiune, forma si material, pana la grosime, flexibilitate sau culoarea atei.

In plus, toate copertile de meniu pot fi personalizate cu sigla locatiei, la care se pot adauga diverse elemente grafice sau de design astfel incat clientul sa vizualizeze intreaga poveste a restaurantului atunci cand primeste meniul sa-l rasfoiasca. Coperta meniului poate fi, de ce nu, si un instrument de promovare al unei specialitati pentru care restaurantul doreste sa se faca remarcat – atunci cand pe coperta apare un text de genul “steak house” sau  “steaks and seafood” clientul este mai tentat sa incerce felurile de mancare din sectiunea respectiva.

Menu Factory manufactureaza coperti meniuri la comanda, 100% personalizate cu specificatiile dorite de client. Pe site-ul nostru gasiti o gama variata de modele care pot fi sursa de insipiratie, insa suntem  mereu deschisi la noi provocari.

coperti de meniuri , coperti meniuri, coperti de meniuri, coperti de meniuri, coperti de meniuri