Cel mai mare producator de coperti meniuri si accesorii din Romania

De peste 13 ani creem si manufacturam coperti de meniuri si accesorii de orice dimensiune si culoare, imbinand materiale traditionale sau clasice cu design-uri moderne pentru a satisface chiar si cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri.

Suntem o echipa dinamica si optimista iar dezvoltarea unei relatii solide cu clientii a fost intotdeauna o prioritate pentru noi. In plus, grija noastra permanenta este de a ramane cei mai buni si mai competitivi, de a oferi servicii si produse de calitate si de a veni permanent in intampinarea nevoilor si sugestilor clientilor nostri, adaptandu-ne in mod constant noilor tendinte de pe piata.

Imbinand traditia cu noile tehnici aparute in domeniu, procesul de productie este realizat integral in atelierele proprii, avand la baza materii prime de cea mai buna calitate si dorinta echipei MenuFactory de a oferi produse calitative, atent lucrate si finisate, manufacturate in Romania.

Pentru ca stim cat de important este un meniu si felul cum acesta este prezentat pentru un restaurant, accesoriile HoReCa manufacturate in atelierele noastre sunt realizate la comanda astfel incat fiecare meniu este unic, creat dupa cerintele clientului si avand o personalizare autentica.

Cu speranta ca veti gasi, printre produsele oferite de noi, ceea ce cautati va multumim pentru vizita dumneavoastra si va mai asteptam!

Pentru a vizualiza mai multe produse realizate in atelierele noastre nu ezitati sa vizitati sectiunea “Portofoliu“.