Portofoliu

~ coperti meniuri si accesorii realizate in atelierele noastre dupa specificatiile clientilor ~

Deoarece lucram pe baza de comanda, atat specificatiile copertilor cat si materialele din care sunt confectionate acestea, sunt stabilite in functie de solicitarile dumneavoastra. 

 Copertile de meniu confectionate in atelierele noastre pot avea orice dimensiune sau culoare. Punem la dispozitia clientilor nostri o gama variata materiale de cea mai buna calitate, in culori si texturi diverse, iar fiecare model poate fi adaptat si realizat atat din piele naturala cat si din piele ecologica.

 Apreciem diversitatea viziunilor, credem in potentialul creativ  si intelegem nevoile diferite ale colaboratorilor nostri, tocmai de aceea acceptam noi provocari si venim cu solutii practice prin care sa materializam noi si noi proiecte.

 Fie ca sunt din piele naturala, ecologica, lemn sau alte materiale, in format standard A4, A5 sau atipic, cu design clasic sau reinterpretat modern pentru a se integra perfect in locatia pentru care sunt realizate, noi le putem produce.

Mentionam faptul ca fotografiile sunt cu titlu de prezentare, acestea fiind imagini reale ale produselor manufacturate in atelierele noastre.