meniuri lemn la comanda

mape meniu la comanda, meniu lemn restaurant, meniu lemn bar, meniu lemn terasa, meniuri lemn personalizate, meniuri lemn teraasa, meniuri lemn A5, meniuri lemn, meniuri lemn la comanda

Coperti Meniuri

~ Lemn & Piele naturala ~

mape meniu la comanda mape meniu la comanda

Simple sau  realizate in diferite combinatii cu piele naturala, meniurile din lemn pot fi utilizate atat in restaurante cat si in cafenele, terase sau baruri. Meniurile din lemn pot fi personalizate cu sigla dvs. atat prin gravura laser direct pe lemn cat si prin timbru sec, in cazul celor realizate in combinatie cu piele naturala.Pentru a fi utilizate cu usurinta, recomandam diferite sisteme de prindere, in functie de numarul de pagini: banda de piele sau lemn cu suruburi (orizontala sau verticala), mecanism caiet mecanic cu 2 sau 4 inele, inele metalice, mecanism tip clipboard, etc. La fel ca toate copertile realizate in atelierele noastre, meniurile de lemn sunt 100% personalizate, confectionate la comanda in functie de preferintele dvs. 

meniu lemn
meniu lemn personalizat meniuri lemn meniuri lemn terasa meniuri lemn simple

 Mentionam faptul ca fotografiile sunt cu titlu de prezentare, acestea fiind imagini reale ale produselor manufacturate in atelierele noastre. Deoarece lucram pe baza de comanda, atat materialele din care sunt confectionate copertile de meniu, cat si specificatiile acestora, sunt stabilite in functie de solicitarile dumneavoastra. 

Fiind realizate din materiale naturale, produsele sunt unice, iar atat nuanta cat si textura lemnului pot prezenta variatii.

mape meniu restaurant mape meniu restaurant mape meniu restaurant mape meniu restaurant
CONTACTEAZA-NE!

DE CE SA NE ALEGI PE NOI?

  • cel mai mare PRODUCATOR de coperti meniuri si accesorii din tara

  • experienta de peste 13 ani in domeniu

  • gama variata de materiale, sisteme de prindere si personalizare

  • termen de livrare cuprins intre 3-5 zile

  • produse la comanda, 100% adaptate cerintelor dvs.

  • nu impunem cantitate minima pentru o comanda

  • suntem deschisi la nou si acceptam mereu noi provocari

DESPRE NOI

PROGRAM

LUNI – VINERI

09:00 – 17:00

TELEFON

0751 152 492

0330 100 044

E-MAIL

roxana@artpromo.ro

office@artpromo.ro

CONTACT