MenuFactory – Noutati, Sfaturi & Idei
7 lucruri pe care trebuie sa le stii despre meniurile unui restaurant
producator meniuri restaurant producator meniuri restaurant Tot ceea ce este reprezentativ pentru o locatie se regaseste in meniu si in paginile acestuia: conceptul, atmosfera, strategia, etica, calitatea, etc. – este una din afirmatiile dupa care ne [...]
Coaserea manuala sau “De ce sunt speciale meniurile noastre rustice?!”
Cu totii stim ca lucrul manual are radacini puternic ancorate in istoria tarii, iar in zona noastra, a Bucovinei, coaserea manula este dusa la nivel de arta prin camasile, catrintele populare sau cojoacele cusute cu [...]
Despre importanta copertilor de meniu
Un oaspete petrece, in medie, nu mai mult de patru minute rasfoind un meniu, deci este foarte important ca atat meniul cat și copertile acestuia sa faca o impresie buna inca de la [...]
Intretinerea si utilizarea copertilor de meniu, notelor de plata si a suportilor rezervat din piele naturala
~ recomandari din partea specialistilor MenuFactory ~ Curatarea si depozitarea adecvata duce, cu siguranta, atat la pastrarea unui aspect placut a acestora cat si la cresterea duratei lor de intrebuintare. In ceea ce priveste [...]